top of page

MEER BEREIKEN MET MINDER STRESS

In Nederland heeft één op de vijf werknemers last van burn-out klachten. Waarom laten we dat met z’n allen zover komen?

Om te beginnen zijn de verschillen tussen ons brein en dat van onze voorouders minimaal, terwijl onze manier van leven radicaal is veranderd. Bovendien stamt onze manier van werken nog uit het industriële tijdperk: zoveel mogelijk produceren in zo weinig mogelijk tijd. 

Inmiddels leven we in het creatieve tijdperk. Vanuit het perspectief van de overheid betekent dit dat het vermogen om te innoveren van belang is om de steeds complexere maatschappelijke uitdagingen, in een steeds sneller veranderende samenleving, aan te pakken.

We hebben dus juist nu onze denkkracht nodig. Helaas verspillen we die nog veel te vaak aan nutteloze vergaderingen en het wegwerken van de eindeloze stroom aan e-mails. 

Gelukkig is er wat aan te doen!

Focus%20in%20je%20Werk_edited.jpg

Wat kan ik voor jou en jouw team betekenen? 

Mijn aanbod bestaat uit:

Samen kijken we naar wat je wil bereiken, wat er goed gaat en wat er beter kan. Vervolgens ontwerp ik een traject op maat en coach ik jou bij een andere, meer gefocuste manier van werken.

Tijdmanagement, oftewel efficiënter werken, is niet meer voldoende. Er is simpelweg teveel te doen... 

Door te werken vanuit focus - het slim benutten van je brein én het lef hebben om te kiezen - kan je betere resultaten neerzetten. 

Werk slimmer, doordat je weet hoe jouw brein werkt. Kies voor impact in plaats van drukte en leer balanceren tussen de dagelijkse hectiek en jouw doelen op de langere termijn. Ga met meer focus werken en bereik meer met minder stress. 

De training Focus in je Werk is ook beschikbaar als incompany training. Inmiddels is stress op het werk beroepsziekte nummer één. Het voorkomen van burn-outs is op de eerste plaats essentieel voor het persoonlijk welzijn van werknemers. Maar ook voor de werkgever is het van belang, omdat:

  • Werknemers die doorwerken met een burn-out en klachten gerelateerd aan werkstress een productiviteitsverlies van 25 tot 50% hebben.

  • Een werkgever een werknemer met een burn-out gemiddeld 11 maanden kwijt is.

  • Op basis van conservatief gekozen gemiddelde loonkosten van €250,- per dag, dit alleen al aan verzuim gemiddeld €60.000 kost. Tel je daar de kosten voor begeleiding, vervanging en productieverlies bij op dan ga je al richting €132.000 per werknemer.

Als je met mij samenwerkt gaan we voor minder werkstress en burn-outs én meer werkgeluk!

Heb je interesse? Zoek je wat anders, maar in dezelfde lijn? Ik ben altijd in voor een goede kop koffie om (online) door te praten over de mogelijkheden! 

Zin om geprikkeld te worden?

Wil je met jouw team ook beleid maken of uitvoeren met impact? Wil je met jouw team wendbaarder en innovatiever gaan werken?

“Dille is een autonoom denkende coach die daardoor een originele kijk heeft op hoe je slimmer kan werken te midden van alle drukte.

Ze gaat uit van jouw persoon en hoe jij het beste functioneert, zowel in werk als privé. Ze vraagt door en komt met verrassende, goed op jouw vragen aansluitende tips, theorieën en boeken die je verder helpen. Ze is ook openhartig, wat maakt dat je je makkelijk voor haar openstelt en de gesprekken een fijne sfeer hebben.

De coaching door Dille heeft mij erg geholpen om mijn eigen leef- en werkstijl te vinden en daar zoveel mogelijk aan vast te houden.”

Merel Ooms, projectleider Platform31

bottom of page