top of page

BELEID MET IMPACT

Je wil jouw team naar een hoger niveau tillen zodat jullie nog meer impact creëren. Je wil opgavegericht werken, maar je besteedt teveel tijd aan afstemmen met andere afdelingen en belanghebbenden. Je wil veel liever vanuit de doelgroep en het vraagstuk werken. Je wil experimenteren en nog sneller leren en bijsturen.

 

Je hebt het gevoel dat bureaucratische regeltjes jou en jouw team belemmeren en je snakt  ernaar uit je ivoren toren te klimmen. Bovendien zie je dat de snel veranderende samenleving een ander soort overheid nodig heeft: dienstbaarder, flexibeler en innovatiever. Je droomt ervan dat de samenleving jullie ziet als partner en dat bij jouw team het werkplezier ervan af spat!

Ja echt, het kan!

Beleid%2520met%2520impact_edited_edited.

Wat kan ik voor jou en jouw team betekenen? 

Mijn aanbod bestaat uit:

  • coaching van teams, programmamanagers en projectleiders op innovatief werken en hybride werken;

  • training innovatief werken, bijvoorbeeld voor medewerkers die als agile coach of met Design Thinking aan de slag gaan;

  • (online) faciliteren van creatieve ontwikkelsessies en heisessies/strategiedagen, bijvoorbeeld om te komen tot een visie én een plan of te brainstormen over effectieve oplossingen;

  • interim-management van innovatieve teams. 

Samen kijken we naar wat jullie als team willen bereiken, wat er goed gaat en wat er beter kan. Vervolgens ontwerp ik een traject op maat en coach ik jullie bij een andere, meer innovatieve manier van werken.

Ik ga voor duurzame resultaten! Hoe vaak doen we geen leuke creatieve sessies vol met gekleurde post-its, gaan we geïnspireerd naar huis en doen we er nooit meer wat mee. Dat is niet mijn stijl. Dus ik vlieg er niet in en uit, maar ik zorg ervoor dat jullie de instrumenten in handen hebben om effectiever beleid te maken of uit te voeren.

Ik werk zowel intuïtief als methodisch, maar kijk vooral naar wat werkt. Daarbij geloof ik in leren door te doen, dus snel dingen uitproberen, reflecteren, verbeteren en weer door. Jarenlang heb ik aan uiteenlopende inhoudelijke dossiers gewerkt, dus ik kijk integraal naar vraagstukken en ik begrijp waar het over gaat. 

Als je met mij samenwerkt gaan we voor meer impact én meer werkplezier! 

Heb je interesse? Zoek je wat anders, maar in dezelfde lijn? Ik ben altijd in voor een goede kop koffie om (online) door te praten over de mogelijkheden! 

Zin om geprikkeld te worden?

Vind je ook dat jouw team teveel last heeft van werkstress? Maak je je zelfs zorgen dat een aantal mensen uit jouw team risico loopt op een burn-out?

"Dille is in staat om zich in korte tijd een goed beeld te vormen van een organisatie. Niet alleen met betrekking tot de werkprocessen, maar ook hoe een team functioneert en wat er op individueel niveau speelt.

Ze is scherp, duidelijk en durft te zeggen wat er nodig is. Niet altijd makkelijk voor een team of leidinggevende, maar in een organisatie die wil en / of moet veranderen wel onmisbaar. Dat met de nodige humor, maakt dat ze haar doel weet te bereiken."

Judith Steuten, regiomanager Calder Werkt

Judith Steuten, regiomanager Calder Werkt

bottom of page